« Späť

Biskup požehnal nové byty a ich budúcich vlastníkov

Biskup požehnal nové byty a ich budúcich vlastníkov

Dňa 28.12.2017 košický eparcha J.E. Mons. Milan Chautur CSsR. Požehnal dostavbu Michalovských bytov City Park Stráňany slovami: „V tomto čase, keď hovoríme o tom, ako Panna Mária vstúpila do Betlehema a nemala kde bývať, tak ideme posvätiť tento bytový dom. A tým, ktorí ste sa pričinili o to, že ten skelet začal pracovať, chcem poďakovať a touto modlitbou poprosiť, aby táto časť, ktorú budete robiť bola požehnaná aj zhora. Lebo jeden zo žalmov hovorí, že keby Boh nežehnal, tak márne je namáhať sa tým, ktorí sa namáhajú. Takže teda poprosíme o požehnanie zhora.“

CITY PARK STRÁŇANY prináša v prvej etape 32  bytov od 1 izbových až po 3 izbové a to v novej modernej novostavbe, v atraktívnom dizajne a kvalitnom prevedení. Investor hovorí o „modernom štandarde“ a to doslovne. V exteriéri, ale najmä v interiéri sú použité prémiové produkty, ktoré sa dnes nachádzajú v luxusných projektoch. Kvalitné obklady a dlažby, nemecké podlahy, poctivé okná a dvere. A čo je najpodstatnejšie, to všetko prijateľné ceny od 970 € s DPH za m2 (resp. 808 € bez DPH).  Kolaudácia prebehne na jar 2018.  „Aktuálne sa finalizujú  stavebné práce v interiéri. Pribudol už aj nový výťah a vchodové hliníkové dvere. Taktiež sú dorobené omietky, momentálne sa čaká na dodávku bytových bezpečnostných dverí a následne sa zrealizujú interiéry vo vzorových bytoch,“ dodáva Robert Krett, zástupca investora zo spoločnosti A7 DEVELOPMENT.

Vizualizácia projektu Michalovských bytov City Park Stráňany

Rezervovať alebo absolvovať obhliadku môžu klienti už teraz. Prvé bytu sú už rezervované. „Klient má teraz výbornú príležitosť vybrať si akýkoľvek typ bytu na ľubovoľnom podlaží a za uvádzaciu cenu,“ hovorí Mário Glos z realitnej kancelárie MGM, ktorá zastrešuje predaj bytov. Kompletná vizualizácia s podrobnými informáciami sa nachádza na linku http://www.bytystranany.sk.

Robert Krett- zástupca investora A7 Development ukazuje eparchovi J.E. Mons. Milanovi Chauturovi CSsR zámer revitalizácie celého okolia projektu, vybudovanie detských ihrísk a parku. 

„Rozhodli sme sa dať požehnať tento bytový dom v projekte CITY PARK STRÁŇANY a to z dôvodu, aby tu budúci vlastníci našli šťastný a harmonický nový domov, aby tu našli zázemie, kde budú môcť bezpečne vychovávať svoje deti,“  dodáva Robert Krett.

Požehnanie bytov eparchom Milanom Chauturom: (z prava do ľava: Mário Glos- zástupca realitnej kancelárie MGM , Robert Krett- zástupca investora A7 Development, eparcha J.E. Mons. Milan Chautur CSsR, Stanislav Zimovčák, , primátor Michaloviec Viliam Zahorčák)

„Prajem staviteľom, dobrodincom i raz budúcim obyvateľom tohto domu pokoj, zdravie a dlhý život na mnohé roky,“  po požehnaní na záver ešte poprial košický eparcha J.E. Mons. Milan Chautur CSsR.